Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Buddy Gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: Northern
Nyhed
  • Northern Buddy Gulvlampe
2.390,00 kr
2.390,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Buddy Gulvlampe knytter sig til er en lampeserie, der præsenteres af væglamper, bordlamper og gulvlamper. Denne spændende lampekollektion er mere end lys samtidig gør moderne design rummet mere optimistisk og skabe livsglæde.

Buddy matcher til forskellige interiørsstilarter. Den bløde form fanger blikket og alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistiske design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

Northern Buddy gulvlampe imponerer med sine enkle og slanke linjer og giver et smukt udtryk i en moderne silhuet. Gulvlamper kan placeres for at skabe et hyggeligt hjørne i hjemmet, cafe og restaurant.

Gulvlampen giver en behagelig belysning i rigelig mængde. Brug GU10 fatninger til LED lyskilder.

Buddy gulvlampe herunder er med lysdæmpning-funktion.

Buddy er hele 130cm høj og den fås i farverne hvid, mørk grå, mørk grøn eller varm beige.

Designet af Mads Sætter-Lassen i 2019

Se også Buddy væglamper

Se også Buddy bordlamper

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6W

Fatning

GU10

Dæmpning

Materiale

Stål

Vægt

7,3kg

Farve

, , ,

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.