Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Buddy Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Northern
  • Northern Buddy Bordlampe
  • Northern Buddy Bordlampe Beige
  • Northern Buddy Bordlampe Sort

Inspiration

2.290,00 kr
2.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Buddy Bordlampe indgår i en lampeserie, der præsenteres af væglamper, bordlamper og gulvlamper. Denne spændende lampekollektion er mere end lys samtidig gør moderne design rummet mere optimistisk og skabe livsglæde.

Buddy matcher til forskellige interiørsstilarter. Den bløde form fanger blikket og alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistiske design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

Buddy bordlampe med en holder er en nyttig hjælper på dit skrivebord, da lampen organiserer små genstande og holder de små ting inden for rækkevidde.

Flerretningsskærmen spreder lysstråler mod de områder, hvor der er behov for lys.

Størrelsen er H:49cm/D:16cm

Northern Buddy bordlampe fås i 5 flotte farver – hvid, mørk grå, mørk grøn, sort og varm beige.

Designet af Mads Sætter-Lassen i 2016

 Ser også relaterede Buddy væglampe og Buddy gulvlampe.

Produktspecifikationer
Farve

, , , ,

Spænding

Fatning

GU10

Lyskilde

LED

Max. wattage

6W

Materiale

Metal

Størrelse

Ø7cm/H:49cm/B:16cm Holder: Ø8,5cm

Ledningslængde

200cm

Vægt

2,1kg

IP

IP20

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.