Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Buddy Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern
  • Northern_Buddy_wall_warm_beige-scaled-890x1187

Inspiration

1.790,00 kr
1.790,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Buddy Væglampe

 Designet af  Mads Sætter-Lassen i 2017

Buddy-kollektion er en lampeserie, der præsenteres af væglamper, bordlamper og gulvlamper. Denne spændende lampekollektion er mere end lys, samtidig gør moderne design rummet mere optimistisk og skabe livsglæde.

Buddy matcher til forskellige interiørstilarter. Den bløde form fanger blikket og alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistiske design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

 Northern Buddy væglampe er karakteriseret med flerretningsskygge og diskrete konturer.

Lysdæmpning gør det let at justere lysstyrke og blødgøre lysniveauet. ( kun LED lyskilde)

Størrelsen er H:12cm/D: 17cm

Buddy væglampe fås i 4 farver – hvid, mørk grå, mørk grøn og varm beige.

Se også Buddy gulvlamper

Se også Buddy bordlamper

 

Produktspecifikationer
Farve

, , ,

Spænding

Max. wattage

6W

Fatning

GU10

Dæmpning

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.