Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Verona Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Verona pendel giver et blødt blændfrit lys uden at gå på kompromis med lys-udbyttet. Derfor kan pendlen anvendes mange steder i hjemmet, eksempelvis over spise- eller sofabordet.

Lampefarve Sort

Glasfarve Opalhvid

Lednings farve Sort stofledning

Primært materiale Glas

Sekundært materiale Metal

Højde (cm)18.8

Længde (cm)40

Bredde (cm)40

Skærmdiameter (cm)40

Lednings længde (cm)200

Kan ledning skiftes?Nej

GTIN: 5704924001635
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø40cm/ B:40cm/H:18,8cm/L:40cm

Ledningslængde

200cm

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere