Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Verona Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
  • ordlux Verona Bordlampe
  • Nordlux Verona Bordlampe miljø
474,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Verona bordlampe er en stilfuld bordmodel fra Verona-lampeserie, som designet i den traditionelle skandinaviske stil.

Den flotte og ensartet lysfordeling sikres af to lampeskærme i smukt opalhvidt glas. Kontrasten mellem det hvide lampehoved og den sorte lampefod giver serien en stilfulde look, der i kombination med den rigtig placering fås en atmosfærisk belysning, som passer så godt til enhver situation. Dermed er rart at anvende den fine bordlampe alle steder i hjemmet for eksempel på reolen, i vindueskarmen eller et bord ved siden af sofa eller en lænestol.

Nordlux Verona bordlampe er hele 40 cm i højden, 27,5cm i diameter og har en elegant detalje på fatningen – tekstilsnor, der bruges til at tænde og slukke lampen.

Se relaterede Nordlux Verona Pendel og Nordlux Verona Gulvlampe.

GTIN: 5704924001642

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

15W

Fatning

E27

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø27,5cm/ H:40cm/

Ledningslængde

150cm

Lyskilde

Medfølges ikke

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter