Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Verona Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
899,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Verona er en traditionel serie i et klassisk skandinavisk design. Verona er opbygget af to skærme i smukt hvidt opalglas, som sikrer en flot ensartet lys-fordeling ud i rummet. Kontrasten mellem det fine hvide opalglas og det matte sorte metal giver samtidigt serien et moderne udtryk.

Max watt 25W

Lyskilde Medfølger ikke

Lampefarve Sort

Glasfarve Opalhvid

Højde (cm)150

Længde (cm)40

Bredde (cm)40

Skærmdiameter (cm)40

Lednings længde (cm)150

GTIN: 5704924001659
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

25W

Fatning

E27

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø40cm/ H:150cm/B:40cm/L:40cm

Ledningslængde

150cm

Lyskilde

Medfølges ikke

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere