Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Verona Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Verona gulvlampe
  • getimage-35-2.jpg
869,00 kr
999,00 kr Spar 13% eller 130,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Verona gulvlampe er en smuk og stilfuld model fra Verona-lampeserie, som designet i den traditionelle skandinaviske stil.

Den flotte og ensartet lysfordeling sikres af to lampeskærme i smukt opalhvidt glas. Kontrasten mellem det hvide lampehoved og den sorte lampefod giver serien et stilfuldt look, der i kombination med den rigtig placering fås en atmosfærisk belysning, som passer så godt til enhver situation. Dermed er rart at anvende den fine gulvlampe mange steder i hjemmet for at skabe et hyggeligt hjørne eksempelvis ved siden af sofa eller en lænestol.

Nordlux Verona gulvlampe er hele 140cm i højden, 40cm i diameter og har en elegant detalje på fatningen – tekstilsnor, der bruges til at tænde og slukke lampen.

Se også relaterede  Nordlux Verona Pendel og Nordlux Verona Bordlampe

GTIN: 5704924001659

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

25W

Fatning

E27

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø40cm/ H:150cm/B:40cm/L:40cm

Ledningslængde

150cm

Lyskilde

Medfølges ikke

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter