Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Vanila Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Vanila Bordlampe Hvid
  • Nordlux Vanila Bordlampe Sort E14
  • Nordlux Vanila Bordlampe Sort
  • Nordlux Vanila Bordlampe Hvid E14
489,00 kr
489,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Vanila Bordlampe indgår i en spændende lampeserie, der imponerer med sin originale form af lampeskærm. Lampeserien indeholder der udover væglamper og gulvlamper og disse lamper deles om den samme lampeskærm.  Vanila passer perfekt til den moderne og stringente boligindretninger og fremhæver tidssvarende stemning og æstetik i rummet.

Nordlux Vanila væglampe er fremstillet i metal og leveres i to farver, som kan yderligere vælges mellem sort eller hvid.

Den smukke Vanila bordlampe kan også kombineres med andre lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Ser relaterede lamper i samme serie her. 

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E14

Max. wattage

40W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal

Størrelse

Ø14,5cm/H:44cm

Ledningslængde

200cm

Lampefarve

Sort, Hvid

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter