Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Vanila Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Vanila Gulvlampe
  • Nordlux Vanila Gulvlampe Sort E14
  • Nordlux Vanila Gulvlampe Hvid
798,00 kr
798,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Vanila Gulvlampe indgår i en spændende lampeserie, der imponerer med sin originale form af lampeskærm.

Lampeserien indeholder der udover væglamper og bordlamper og disse lamper deles om den samme lampeskærm.  Vanila passer perfekt til den moderne og stringente boligindretninger og fremhæver tidssvarende stemting og æstetik i rummet.

Nordlux Vanila gulvlampe er fremstillet i metal og leveres i to farver, som kan yderligere vælges mellem sort eller hvid.

Den smukke Vanila gulvlampe kan også kombineres med andre lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Ser relaterede lamper i samme serie her.

 

Produktspecifikationer
Klasse

Klasse 2 /Dobbelt isoleret

Fatning

E14

Max. wattage

40W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal

Størrelse

Ø14,5cmH:129cm

Ledningslængde

210cm

Lampefarve

Sort, Hvid

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere