Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Sponge 20 Spydlampe

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Sponge 20 Spydlampe
510,00 kr
549,00 kr Spar 7% eller 39,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Sponge 20 Spydlampe er inkluderet i den utroligt elegante lampeserie, der præsenteres af pendel, gulvlampe og en række bordlamper.

Disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i hvid hård plast, hvor inspirationen til design er hentet fra skovsvampen. Sponge lampe-serie er holdbar over vind og vand og derfor er velegnet til at blive placeret inde som ude.

Indbygget batteri giver mulighed for Sponge kan flyttes hvor hen du vil. For eksempel placeres spydlampen på terrassen, i bedet og langs indkørslen og nyd lyset på forskellige niveauer, da lysstyrken kan dæmpes i 3 niveauer. Batteriet holder op til 5 timer ved fuld kraft og kan nemt oplades via USB.

Nordlux Sponge 20 Spydlampe er hele 51,5cm høj og 20cm i diameter. Lyset er 2700K, 300 lumen med et forbrug på 4,8 W.

Se  også relaterede Nordlux Sponge modeller her.

GTIN: 5701581496880
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

4,8W

Lyskilde

LED MODUL

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

30 000 timer

Lysdæmper

Ja. 3-Step MOODMAKER

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø20cm/ H:51,5cm

IP

IP65

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere