Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Sponge Gulvlampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Sponge gulvlampe
699,00 kr
749,00 kr Spar 7% eller 50,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Sponge Gulvlampe er inkluderet i den utroligt elegante lampeserie, der præsenteres af pendel og bordlamper.

Disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i hvid hård plast, hvor inspirationen til design er hentet fra skovsvampen. Sponge lampe-serie er holdbar over vind og vand og derfor er velegnet til at blive placeret inde som ude.

Indbygget batteri giver mulighed for Sponge kan flyttes hvor hen du vil. For eksempel placeres gulvlampen på terrassen eller altanen og nyd lyset på forskellige niveauer, da lysstyrken kan dæmpes i 3 niveauer. Batteriet holder op til 5 timer ved fuld kraft og kan nemt oplades via USB.

Nordlux Sponge gulvlampe er hele 126cm høj og 34cm i diameter.

Se relaterede Nordlux Sponge modeller her.

GTIN: 5701581497184
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6,8W

Lyskilde

LED

Lumen

450

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

30 000 timer

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø34cm/ H:126cm

IP

IP65

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere