Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Sponge 20 Pendel

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Sponge 20 pendel
  • Nordlux Sponge 20 pendel 4,8W
445,00 kr
489,00 kr Spar 9% eller 44,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Sponge 20 Pendel er inkluderet i den utroligt elegante lampeserie, der præsenteres af gulvlampe og en række bordlamper. Disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i hvid hård plast, hvor inspirationen til design er hentet fra skovsvampen. Sponge lampe-serie er holdbar over vind og vand og derfor er velegnet til at blive placeret inde som ude.

Indbygget batteri giver mulighed for Sponge kan flyttes hvor hen du vil. For eksempel hæng lampen i træet i haven og stil den på terrassen, altanen eller stuen.  Nyd lyset på forskellige niveauer, da lysstyrken kan dæmpes i 3 niveauer. Batteriet holder op til 5 timer ved fuld kraft og kan nemt oplades via USB.

Nordlux Sponge 20 pendel er 55,4cm høj og 20cm i diameter.  Ledning på 60cm medfølges.

Lyset er 2700K, 300 lumen med et forbrug på 4,8 W.

Se også relaterede Nordlux Sponge 34  her

GTIN: 5701581496781

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED

Max. wattage

4,8W

Lumen

300

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

30 000 timer

Dæmpning

Ja. 3-step MOODMAKER

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø20cm/H:55,4cm

Ledningslængde

60cm

IP

IP65

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter