Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Sponge 34 Gulvlampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
749,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Sponge har fået sit navn efter svampe i skovbunden, hvor inspirationen til design, formsprog og udtryk også er hentet. Det simple design og bløde former gør Sponge til en utrolig elegant serie, som er velegnet inde som ude. Med det indbyggede batteri kan Sponge placeres og flyttes, som du vil, og samtidigt kan lysstyrken indstilles i tre niveauer. Batteriet har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld kraft og endnu længere, hvis der skrues ned til hyggebelysning. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-stik.

GTIN: 5701581497184
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6,8W

Lyskilde

LED

Lumen

450

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

30 000 timer

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø34cm/ H:40,5cm/B:40,5cm

IP

IP65

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere