Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Smart Light Bridge WiFi

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Smart Light bridge
159,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Smart Light Bridge WiFi er et fantastisk tillæg, hvis du ønsker at styre belysningen med endnu flere muligheder og smarte funktioner.

Ønsker I at jeres belysning i hjemmet vil øge komfort og fleksibilitet i hverdagen, prøv at anvende Smart Light komponenten til lyssystem.

Nordlux Smart Light Bridge WiFi bruges til at forbedre funktionerne af Nordlux smart pærer. Styring via Bluetooth gør det muligt at indstille tidsplaner og programmer, der er kompatible med det intelligente Smart Home system.

Se relaterede produkter.

GTIN: 5701581495784
Produktspecifikationer
Modelnavn

Smart Light WiFi

Farve

Hvid

Størrelse

H:1,8cm/B:6,6cm/L:6,6cm

Ledningslængde

120cm

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere