Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Ava Smart Plafonder Led Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
749,00 kr
749,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Ava er en multifunktionel lampe, som kan placeres både i loftet og på væggen. Lampen har integreret LED samt to lys-funktioner, som består af indikations-lys, når mærket falder på, samt automatisk aktivering af lys ved bevægelse. Ava har Bluetooth forbindelse og er en del af Nordlux Smart Light sortimentet, så du kan styre lyset fra mobiltelefonen, med stemmestyring eller via Nordlux Smart Sensor. Yderligere, medfølger en dækplade, som kan monteres efter eget ønske for at ændre design og lys-udbytte.

Ava i sort er med det minimalistiske formsprog og høje beskyttelses-grad anvendelig både inde og ude.

Lampefarve Sort
Glasfarve Opalhvid
Primært materiale Aluminium
Sekundært materiale Plast
Højde (cm) 20
Bredde (cm) 20
Fremspring (cm) 6.7
Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere