Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Arcus Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
669,00 kr
669,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Arcus er en smuk tidløs udendørslampe med den nyeste LED og  teknologi. Væglampen har integreret LED samt to lys-funktioner, bestående af indikations-lys, når mærket falder på, og automatisk aktivering af lys ved bevægelse (Nordlux Smart sensor nødvendig). Arcus har Bluetooth forbindelse og er en del af Nordlux Smart Light sortimentet, hvilket gør, at lyset kan styres fra din mobiltelefon, med stemmestyring eller via Nordlux Smart Sensor. Er velegenet til både inden og udendørs brug.

Energiklasse A+
Fatningstype LED MODUL
Watt 9,5W
Lumen 440
Virker med ekstern lysdæmper? Nej
Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere