Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Smart Daylight og Motion sensor

Til forrige side
Producent: NordLux
  • nordlux-smart-dagslysbevaegelse-sensor-hvid
  • nordlux-smart-sensor-hvid
  • Nordlux-Smart-Daylight-and-Motion-Sensor sort
275,95 kr
275,95 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Smart Daylight og Motion sensor anvendes til lysstyring af Nordlux Smart pære og armaturer. Sensor er trådløs of dreves på batteri, hvilket gør det nemmere at montere og regulere lyset smartere.

Nordlux Smart Daylight og Motion sensor kan tilsluttes Nordlux Smart lyssystem appen via Bluetooth, såvel fra mobiltelefonen eller tablet kan indstilles følsomhed over for mørke og bevægelser.

Velegnet til rum, hvor belysningen kræver noget ekstra beskyttelse mod fugtighed og støv.

Monteres direkte på væggen eller med et beslag, der er behjælpelig til at bestemme retningen på sensor.

Se relaterede produkter.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Modelnavn

Dagslys og bevægelsessensor

Materiale

Plast

Størrelse

7,6×7,6cm

Fremspring

4,5cm

Farve

Sort, Hvid

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter