Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Amalienborg Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
  • Nordlux Amalienborg Havelampe
898,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Amalienborg Havelampe er en flot klassiker i tidløst design til udendørs brug. Lampehovedet består af tre skærme, som spreder et dejligt og blændfrit lys, så lysbilledet bliver blødt og behageligt.

Nordlux Amalienborg havelampe er fremstillet af hårdført materiale efter IP54 klassifikation, der gør lampen vejrbestandig.  Ønsker du at sammenkoble flere lamper, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Havelampen er hele 92cm høj og 32,5cm i diameter. Basen til nedgravning tilkøbes separat.

Designet af Horn

Ser relaterede Nordlux Amalienborg Væglampe her. 

GTIN: 5702376003191
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/ Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Galvaniseret Stål/Plast

Størrelse

Ø32,5cm/ H:92cm

IP

IP54

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere