Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Amalienborg Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Amalienborg Væglampe
  • getimage-52.jpg
819,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Amalienborg Væglampe er en flot klassiker i tidløst design til udendørs brug.

Denne opadvendte lampekrop med tre skærme spreder et dejligt og blændfrit lys, der skaber indbydende atmosfære i uderummet. Fremstillet i galvaniseret stål efter IP54 klassifikation, der gør væglampen vejrbestandig i det nordiske klima.

Nordlux Amalienborg måler 32,5cm i skærmdiameter, 26cm i højde og med fremspring på 37,5cm. Ønsker du at sammenkoble flere væglamper, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Designet af Horn

Ser relaterede havelampe i samme serie her.

GTIN: 5702376002194

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Galvaniseret Stål/Plast

Størrelse

Ø32,5cm/H:26cm; Fremspring – 37,5cm

Garanti

15 år mod gennemtæring

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter