Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Vali pendel

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: HH LUX
  • HH LUX Vali pendel Sandtone
  • HH LUX Model Vali-pendel-loftlampe ophæng
  • HH-LUX-sandsten-pendel-1-scaled
  • HH LUX sandsten-miljø
2.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HH LUX Vali pendel er en smuk og stilfuld håndlavet sandsten lampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil.

Pendlen har samtidig et minimalistisk look, mens sandstenens naturlige farvenuancer skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning og helt særlige lyseffekter.

Vali spreder et varmt og behageligt lys, når pendel er tændt og den er lige så smuk, når lampen er slukket. Derfor er Vali pendel også perfekt som et dekorativt element, der passer til mange forskellige indvendige stilarter.

HH Lux Vali pendel kan placeres i flere steder i hjemmet, og uanset om du vil dekorere med Vali over bordet, i hjørnet eller ved siden af vinduet, gør det pænt og hyggeligt i stuen.

Der følger 3-trins LED pære, der kan lyset dæmpes i tre niveauer.

Dette flotte vedhæng er god til at kombinere med de andre sandstenlamper, hvor f.eks. model Grid bordlampe kan blive til et fantastisk supplement for at skabe indbydende smyk lyskomposition i afslappede skandinaviske stil.

Se også HH LUX Grid bordlampe.

Brand

HH LUX

HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv.

Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl.

Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme.

Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner.

Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Lyskilde

LED 3-trins dæmp

Materiale

Sandstone

Størrelse

Ø10,5cm/H:19,5cm

Ledning

3m

Vægt

1kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter