Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Grid Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
  • HH LUX Grid bordlampe sandstone 20
2.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HH LUX Grid Bordlampe er en smuk og stilfuld håndlavet sandsten lampe, der har et helt unikt dansk design i den nordiske stil.

Bordlampen har samtidig et minimalistisk look, mens sandstenens naturlige farvenuancer skaber en hyggelig og atmosfærisk belysning og helt særlige lyseffekter. Grid spreder et varmt og behageligt lys, når lampen er tændt.  Bordlampen er lige så smuk, når den er slukket og derfor er også perfekt som et dekorativt element, der passer til mange forskellige indvendige stilarter.

HH LUX Grid Bordlampe kan placeres flere steder i hjemmet, og uanset om du vil dekorere med Grid på bordet, på hylden eller i vindueskarmen, gør det pænt og hyggeligt i stuen.

Der følger 3-trins LED pære, der kan lyset dæmpes i tre niveauer.

Bordlampen er god til at kombinere med de andre sandstenlamper, hvor f.eks. model Vali pendel kan blive til et fantastisk supplement for at skabe indbydende smyk lyskomposition.

Se også HH LUX Vali pendel.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Lyskilde

LED 3-trins dæmp

Materiale

Sandsten

Størrelse

Ø10cm/H:20cm

Vægt

1kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.