Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Circ Bordlampe Transportabel

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Estiluz
Nyhed
  • Estiluz Circ bordlampe
2.260,00 kr
2.260,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Circ Bordlampe Transportabel knytter sig til   en smuk og moderne bordlampekollektion , der præsenteres i flere former og varianter.

Nogle modeller kan bruges med og uden ledning, da der er indbygget et genopladeligt batteri. Således kan  Circ-bordlamper let flyttes rundt i rummet og placeres både inde og ude.

CIRC M -3726X og M-3727X er bærbare modeller med genopladelige batterier til udendørs brug, der er fremstillet af gennemsigtig beige polyethylen og en dekorativ metalring i to størrelser: Ø69 mm og Ø224mm.

Estiluz Circ Bordlampe transportabel fås i sort, rustfinish og (satin guld kun for indendørs brug).

Disse bordlamper er udstyret med en 2,5W LED (3000K) i kugleskærmen, der spreder et blødt og dejligt lys, vandtætte og med mulighed for lysdæmpning.

Batteriets levetid over 6 timer ved maksimal lysstyrke. Opladningstid fra 8 til 10 timer via Mini USB.

Disse trådløse bordlamper er fremragende til stuen, soveværelse, terrasser, eller til caféer og restauranter, der ønsker en batteridrevet bordlampe med et moderne design.

Mål:

Metalring: Ø69mm, Ø224mm

Skærm: Ø160 mm

Se også  Estiluz Circ Bordlampe 

Designet af Nahtrang Studio

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Lumen

290lm

IP

IP67

Max. wattage

2,5W

Farvegengivelse

CRI 80+

Farve

, ,

Størrelse

Ø23cm, Ø37cm

Indendørs/Udendørs

Indendørs & Udendørs, Indendørs

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere