Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Circ bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Estiluz
Nyhed
3.333,00 kr
3.333,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

CIRC-kollektion

Designet af Nahtrang Studio, Barcelona

 CIRC er en spændende lampefamilie, der præsenteres af pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper, disse lamper deles om den samme trunkeret kugleskærm i enten hvidt glas eller gennemsigtig beige polyethylen.

 

CIRC -design bordlamper

CIRC- er smukke og moderne bordlamper fra Estiluz, der præsenteres i flere former og varianter. Nogle modeller kan bruges med og uden ledning, da der er indbygget et genopladeligt batteri. Således kan Circ-bordlamper let flyttes rundt i rummet og placeres både inde og ude.

Indendørs:

Model M-3728- Bordlampens enkle linjer, den trunkeret kugleskærm i glas og et metal stativ, der fås i sort eller satin gold finish er et smukt udtryk i en moderne silhuet.

Udendørs:

CIRC M-3728X – Bordlampens enkle linjer, den trunkeret kugleskærm i gennemsigtig beige polyethylen og et metal stativ, der fås i sort eller rust finish er et smukt udtryk i en moderne silhuet.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Max. wattage

8W

Lumen

554lm

IP

IP20, IP55

Størrelse

H:44cm, Ø16cm

Farve

, ,

Indendørs/ Udendørs

Indendørs, Udendørs

Om producenten

Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere