dftp Strap Pendel

Modelnavn: Strap36 Materiale: Metal & Læder | Lampefarve: Beige | Modelnavn: Strap36

1.499,00 kr.

Modelnavn
Materiale
Lampefarve
Produktinformation "dftp Strap Pendel"

dftp Strap Pendel indgår i lampeserie, der omfatter en række pendler, væglamper, bordlamper og gulvlamper.  Med det minimalistiske skandinaviske formsprog, materialemiks og fornemmelse for tidens tendenser har designere skabt en fantastisk lampefamilie med en stærk identitet.

Skærmens geometriske rene linjer i kombination med den særlige detalje i læder giver Strap et elegant look med industriel charme. Der medfølger to læderremme i henholdsvis brun og sort og ydermere kan du skabe en kreativ tvist på det endelige look.

Strap-serien varierer i materialer, farver og størrelser af lampeskærm, hvilket giver hver lampemodel egen æstetik og en smuk lyseffekt.

dftp Strap Pendel passer lige så godt ind i den skandinaviske eller moderne interiørstil.

Vælg mellem størrelser i Ø16cm, Ø27cm, Ø36cm eller Ø48cm

Designet af Christian Bjørn & Rune Balle

Ser resten af serien her

dftp - Design For The People

Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
IP: IP20
dftp

Design For The People (Etableret 2015) er prisvindende dansk belysningsdesign, der forener æstetik, enkelhed og funktionalitet med godt design, kvalitetsbelysning og materialer, der kan holde hele livet.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.