Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

dftp Strap 68 Pendellampe

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: dftp
tilbud
  • dftp Strap 68 Pendellampe Sort
  • Nordlux Strap pendellampe miljø
  • Nordlux Strap 68 Pendel Sort
dftp logo elministeren
3.466,00 kr
3.999,00 kr Spar 13% eller 533,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

dftp Strap 68 Pendellampe indgår i lampeserie, der omfatter en række pendler, væglamper, bordlamper og gulvlamper.  Med det minimalistiske skandinaviske formsprog, materialemiks og fornemmelse for tidens tendenser har designere skabt en fantastisk lampefamilie med en stærk identitet.

Skærmens geometriske rene linjer i kombination med den særlige detalje i læder giver Strap et elegant look med industriel charme. Der medfølger to læderremme i henholdsvis brun og sort og ydermere kan du skabe en kreativ tvist på det endelige look.

Strap-serien varierer i materialer, farver og størrelser af lampeskærm, hvilket giver hver lampemodel egen æstetik og en smuk lyseffekt.

dftp Strap 68 Pendellampe er det største nedhængt lys fra Strap serien.   Pendlen måler 68 cm i diameter og 60,7 cm i højden.

Strap 68 passer perfekt som spisebordslampe og som belysning i en entré eller hall og i store gangpartier.

Designet af Christian Bjørn & Rune Balle

Ser resten a serien her

dftp – Design For The People

Design For The People er for alle, der værdsætter klassisk og nytænkende belysningsdesign. Vi drives af vores vision om at udvikle designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Bag hver Design For The People-lampe står en eller flere anerkendte, danske designere, som stræber efter at skabe lamper, der løfter skønhed, funktionalitet og innovation til et højere niveau.

GTIN: 5701581400689

Brand

dftp

Design For The People (Etableret 2015) er prisvindende dansk belysningsdesign, der forener æstetik, enkelhed og funktionalitet med godt design, kvalitetsbelysning og materialer, der kan holde hele livet.

dftp logo elministeren
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal/Læder

Størrelse

Ø68cm/H:60,7cm

Ledningslængde

300cm

Lampefarve

Sort

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter