Pablo Carousel Gulvlampe

Farve: Clear- Terracotta

5.599,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 1-2 ugers leveringstid

Farve
Produktinformation "Pablo Carousel Gulvlampe"

Pablo Carousel Gulvlampe fusionerer lysdesign med praktiske komponenter, der udvisker grænsen mellem stemning og nytte. Med sit hybridperspektiv er egnet til brug som et sidebord, en opladningsstation til mobile enheder eller en piedestal til yndlings genstande og nips.

Den cylindriske lysdiffuser i riflet akryl skjuler LED-lysmodul, der placeret under lampens mini bordoverflade på lampens top i lakeret metal, udstråler lysmønstre oppe og ned under.

Lyset er indbygget LED 7W 2700K-2200K CRI 90 med en lumenpakke 280 lumen. Lysintensitet kan justeres på 3- trinsniveauer og dæmpes med 100-40-10%.

Pablo Carousel Gulvlampe kommer i 2 udgaver, der varieres lysdiffuser mellem bronze eller klar farvetone og yderligere kombineres med lampetop i hvid, terracotta og sort.

Carousel er hele 45,7 cm høj, Ø40,6 cm i bordoverflade og Ø25,4 cm i lysdiffuser.

Designet af Pardo & Pablo Studio i 2022

 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 7W
Farvetemperatur: 2700K-2200K
Farvegengivelse: CRI 90
Dæmpning: 3-STEP
Lumen/Watt: 40
Materiale: Metal/Akryl
Størrelse: Ø40,cm-Ø25,4cm/H:45,7cm
Ledningslængde: 180cm
IP: IP20
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.