Darø Gisario Væglampe

Lampefarve: Sort

499,00 kr.

% Førpris: 795,00 kr. (37.23% besparet)

På lager, leveringstid: Ca. 1-3 dages leveringstid

Lampefarve
Produktinformation "Darø Gisario Væglampe "

Darø Gisario Væglampe kan opfylde forskellige behov med sin fleksible skærm. Lampeskærmen kan vippes op eller ned, på den måde kan styres lysretningen og skabes en spændende og dekorativ effekt.  Fremstillet af et solidt metalmateriale, der udstråler kvalitet og holdbarhed. Overfladen har en mat strukturmaling, der giver en rolig og eksklusiv finish.   

Darø Gisario Væglampe har 15 cm i skærmdiameter, et fremspring på 10 cm og leveres med en ledning på 200 cm.

Vælg mellem to flotte finish i hvid eller sort.

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. Wattage: 48W
Ledningslængde: 200cm
Materiale: Stål
Størrelse: Ø15cm
Lampefarve: Hvid, Sort
IP: IP20
Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser. 

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. 

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.