Nordlux Adrian Gulvlampe

Lampefarve: Grå

397,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Adrian Gulvlampe"

Nordlux Adrian Gulvlampe knytter sig til en moderne lampefamilie, de omfatter bordlys, væglys og gulvlys.

Alle lampemodeller imponerer med sit rå og industrielle design og vil  tilføje en fabrikscharme til enhver moderne boligindretning. Samspillet mellem den ru overflade og de synlige skruer forstærker et industrielt præg, hvilket giver lampen et absolut blikfang i rummet.  Den kuppelformet lampeskærm i metal spreder et hyggeligt og nedadrettet lys, når det tændes.

Nordlux Adrian Gulvlampe fås i to nedtonet farver, som kan yderligere vælges mellem grå eller sort.

Find resten af serien her.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Klasse: Klasse 2 /Dobbelt isoleret
Max. wattage: 25W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
Materiale: Metal/Plast
Størrelse: Ø12,5cm/H:151cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.