Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Adrian Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Nordlux Adrian Pendel
  • getimage-2020-03-24T094648.819.jpg
  • Nordlux Adrian Ø25 Grå
  • Nordlux Adrian Ø16 Sort
  • Nordlux Adrian Ø16 Grå
  • Nordlux Adrian Ø25 Sort
226,00 kr
226,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Adrian Pendel knytter sig til en moderne lampefamilie, de omfatter bordlys, væglys og gulvlys.

Alle lampemodeller imponerer med sit rå og industrielle design og vil tilføje en fabrikscharme til enhver moderne boligindretning. Samspillet mellem den ru overflade og de synlige skruer forstærker et industrielt præg, hvilket giver lampen et absolut blikfang i rummet.  Den kuppelformet lampeskærm i metal spreder et hyggeligt og nedadrettet lys, når det tændes.

Nordlux Adrian pendel kan retningsbestemmes og give lys, hvor det ønskes. Ydermere bidrager denne praktiske funktionalitet til flere anvendelsesmuligheder eksempelvis kan pendlen bruges over spisebordet, i køkkenet eller som læselampe.

Vælg mellem to størrelser Ø16 cm og Ø25cm i to farver grå eller sort.

Find resten af serien her.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 /Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

25W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal/Plast

Ledningslængde

200cm

Modelnavn

Adrian Ø16, Adrian Ø25

Lampefarve

Grå, Sort

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter