Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Watt a Lamp PLAY pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Watt a Lamp
  • PLAY_BLACK_25_Elministeren.jpg
  • PLAY_LIGHT-GRAY_25_Elministeren.jpg
  • PLAY_MEDIUM-GRAY_25_Elministeren.jpg
wattalamp
1.695,00 kr
1.695,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Watt a Lamp PLAY pendel tager det ikoniske og letgenkendelige LUDO-brik ind i en ny kontekst. PLAY løfter smilet og virker som en munter indretningsdel i hjemmet eller en mere formel brik i kontorindretningen. Den konikse del virker også som reflektor og giver et foku seret lys og skaber en rar fornemmelse for brugeren.

Leveres inkl. 3mtr stofledning

Brand

Watt a Lamp

Den danske lampeproducent Watt a Lamp er ejet af Michael Waltersdorff. Hans fascination af det enkle lys og passion for teknologi, design og kvalitet har skabt en succes. Sammen med kendte designere som Rikke Hagen, Andreas Lund og Tom Steep har han lavet en fantastisk nytænkende kollektion af lamper med særlige detaljer.

Levedygtige lamper

Ambitionen er at lave lamper, der er kommet for at blive og holde i mange år – både æstetisk og teknisk. Det er således ikke uden grund at virksomheden er døbt 'Watt a Lamp'. Navnet er til ære for James Watt, hvis arbejde banede vej for det industrielle gennembrud i det 19. århundrede.

Legesyg og funktionel

Vi er hos elminsteren.dk særligt begejstrede for Play, som på en og samme tid er en legesyg, simpel og funktionel pendel-lampe fra Watt A Lamp. Designeren bag er Andreas Lund, som i sit design er inspireret af brikkerne fra det klassiske spil Ludo. Resultatet er en lampe med nostalgisk charme og fokuseret lys.

Læs mere

wattalamp
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Farve

Lysegrå, Sort, Hvid

Størrelse

Ø19, Ø25

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter