Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Vibia Cosmos pendel 2510

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Vibia
  • 2510_col_amb_01.jpg
  • 2510-62.jpg
9.695,00 kr
9.695,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Vibia Cosmos pendel 2510 er en skulpturel lampe som er designet af Molina Altherr.

Lampen er enkel og æstetisk i sim form og giver et nedadrettet lys, perfekt  over en skænk eller i samtalekøkkenet, hvor design og funktionalitet kan gå hånd i hånd.

Loftrosét er i stål mens diffuseren er i polycarnonat. Lampen er kommer med 3 lamper i kombination af en grøn og en grå lampe Ø27cm samt en lampe Ø19cm i chokoladefarve.

Ø total 55cm

Bredde: 24cm

Wireophæng: max. 2mtr.

Brand

Vibia

Spanske Vibia blev grundlagt i 1987 i Barcelona, hvor de i dag stadig har hovedsæde. Derudover har de fabrikker og ansatte i store dele af verdenen. Kendetegnende for designerne bag Vibia-lamperne er, at de alle udfordrer de traditionelle vaner og tanker omkring design.

Fokus på detaljen og det gode lys

Med afsæt i en vision om at skabe belysning, som både giver lys og samtidig er et arkitektonisk midtpunkt i rummet er virksomhedens DNA et innovativt og kreativt design. Mange har oplevelsen af, at en lampe fra Vibia skiller sig ud fra mængden af lamper ved at kombinere design med det gode lys.

Flere bestsellere på CV’et

Vibias styrke er, at de aktivt søger at afdække, hvordan det moderne mennesker lever og bor. Dette for at skabe belysning, der er tilpasset tidens tendenser. De står bag en lang række kendte serier. Vi kan blot nævne Cosmos og Rhythm, som du finder her i shoppen.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3×4.5W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

1275

Farve

Mat chokolade, Mat grøn, Mat lysegrå

IP

20

Vægt

6kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter