Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Studio Italia Kelly Cluster LoftLampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Studio Italia Design
2.999,00 kr
2.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Cluster pendlen er lazer skåret med maskine, så aluminiumslampen får denne helt specielle form. Lampen er med integreret LED lyskilde, som giver 740 lumen svarende til en gammeldags glødepære på ca. 60 watt.

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Læs mere