Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Studio Italia Design Kelly Shere Large 80

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Studio Italia Design
23.495,00 kr
23.495,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Studio Italia Design Kelly Shere Large 80 er minimalistisk laserskåret i aluminium. Leveres med satineret bundskærm som skjuler lyskilderne. Du skal derfor ikke tænke på blænding uanset om pendlen benyttes over et spise/sofabord eller som en flot dekorativ pendel i entre eller hall.

Fås ikke mere moderne og i en flot hvid eller kobber finish som passer overalt.

230V

Max 46W – 4xE27 sokkel

Ø: 80cm

Leveres inkl. 2.5 meter ledning og ekskl. lyskilder.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3x46W

Fatning

3xE27

Farve

,

IP

20

Vægt

15kg

Om producenten
Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Læs mere