Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Studio Italia Design Kelly Shere Large 80

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Studio Italia Design
  • Studio-Italia-Design-Kelly-SO2-pendel-hvid.jpg
  • Studio-Italia-Design-Kelly-Sphere-bronze-Elministeren.jpg
23.495,00 kr
23.495,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Studio Italia Design Kelly Shere Large 80 er minimalistisk laserskåret i aluminium. Leveres med satineret bundskærm som skjuler lyskilderne. Du skal derfor ikke tænke på blænding uanset om pendlen benyttes over et spise/sofabord eller som en flot dekorativ pendel i entre eller hall.

Fås ikke mere moderne og i en flot hvid eller kobber finish som passer overalt.

230V

Max 46W – 4xE27 sokkel

Ø: 80cm

Leveres inkl. 2.5 meter ledning og ekskl. lyskilder.

Brand

Studio Italia Design

Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3x46W

Fatning

3xE27

Farve

,

IP

20

Vægt

15kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter