Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Skotlampe stander med jordanker

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: Louis Poulsen
2.875,00 kr
2.875,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Skotlampe stander med jordanker kan påmonteres 1 eller 2 lamper. Monteres kun 1 lampe forsynes bagsiden med dæksel. Ved montage af 2 lamper skal der bruges montageplade for 2 lamper. Beregnet til fastboltning på fx betondæk

Lyspunkthøjde: 680 mm ved monteret lampe

Produktspecifikationer
Farve

Aluminium, Grafitgrå

Om producenten
Hvis vi siger koglen og PH-lampen, så ved de fleste, hvad vi taler om. Louis Poulsen er uden sammenligning én af de mest kendte danske lampeproducenter. De meste kendte og populære lamper i sortimentet er den klassiske PH lampe (opkaldt efter Poul Henningsen), som har eksisteret og overlevet på fornemmeste vis i flere årtier, og koglen, som blev udviklet i 50'erne. Begge er tidløse klassikere, der oftest går i arv og har stor affektionsværdi for både unge og gamle.

Arkitektonisk og dekorativ belysning

I tæt samarbejde med designere, arkitekter og andre talenter har den kendte lampeproducent etableret sig som en nøgleleverandør af arkitektonisk og dekorativ belysning på det globale marked. Louis Poulsens sortiment spænder fra belysning til private hjem og haver til offentlige steder og store bygninger. Udover deres egne produkter samarbejder de med andre lysfabrikanter for at tilbyde de bedste belysnings-løsninger med afsæt i en forpligtelse til at skabe design, der skaber lys.

Det lette udtryk er populært

Hos elministeren finder du et bredt udvalg af Lois Poulsen-lamper. Én af vores bestsellere er Enigma, som er designet af Shoichi Uchiyama i 2003. Lampen er kendt for sine svævende skærme i helt tynde wirer, som giver et let og transparent udtryk.

Læs mere