Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Rotaliana String W1 væglampe

Til forrige side
Type: LED-væglamperProducent: Rotaliana
  • String_A1.jpg
  • STRING-W1_WHITE_A.jpg
  • STRING-W1_BLACK_D.jpg
  • STRING-W1_SILVER_B.jpg
Rotaliana logo Elministeren
2.995,00 kr
2.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Rotaliana String W1 væglampe er enkelt og elegant. Fra væggen rejser sig aluminiums lampearme, som kan justeres og fastholde positionen ved hjælp af de medfølgende elastikbånd som er sort eller orange. Både arme og lampehoved kan drejes i den ønskede position. Det karismatiske lampehoved med centreret hul og indbygget LED lyskilde kan dæmpes for optimal udnyttelse af lyset

Ø 10,5cm lampehoved

H 52/53cm arm

Ø 10,5cm vægbeslag

Brand

Rotaliana

Rotaliana blev grundlagt i 1989 i Italien og er i dag et anerkendt og internationalt belysnings-brand. Med afsæt i nytænkende, grænseoverskridende og innovative designere er der skabt en lang række lamper, hvor der konsekvent tænkes i nye former og brug af materialer. Dette uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

New way of lighting things”.

Under det sigende mottoet “New way of lighting things” er det lykkedes Rotaliana at skabe nye og trendsættende lampedesign, som er populære i mange skandinaviske hjem. De er blandt andet kendte for deres klassiske Dina-lampe, som udfordrer det klassiske valg af lampe-farve og giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Italiensk skønhed med kreativt twist”.

Virksomhedes mange kreative og nyskabende lamper har vundet stort indpas hos den beviste og designglade forbruger. Uanset om du er 25 eller 70. Lækkert design med klassisk italiensk skønhed kombineret med innovative læsninger og kreative deltaljer.

Læs mere

Rotaliana logo Elministeren
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

LED

Max. wattage

9W

Farve

, ,

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

82

Lumen

700

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter