Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Rotaliana Prince gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: Rotaliana
  • 831bfcb7.jpg
  • 2aa0ee29.jpg
Rotaliana logo Elministeren
6.900,00 kr
6.900,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Rotaliana Prince gulvlampe er enkelt og elegant. Fra den runde fod rejser sig en slank arm som afslluttes med en aluminiums støbt krone som indeholder en LED lyskilde som spreder lyset diskret opad rundt om Rataliana Prince gulvlampen.

Ø 22,5cm skærm

H 180cm arm

Ø 23cm fod

Brand

Rotaliana

Rotaliana blev grundlagt i 1989 i Italien og er i dag et anerkendt og internationalt belysnings-brand. Med afsæt i nytænkende, grænseoverskridende og innovative designere er der skabt en lang række lamper, hvor der konsekvent tænkes i nye former og brug af materialer. Dette uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

New way of lighting things”.

Under det sigende mottoet “New way of lighting things” er det lykkedes Rotaliana at skabe nye og trendsættende lampedesign, som er populære i mange skandinaviske hjem. De er blandt andet kendte for deres klassiske Dina-lampe, som udfordrer det klassiske valg af lampe-farve og giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Italiensk skønhed med kreativt twist”.

Virksomhedes mange kreative og nyskabende lamper har vundet stort indpas hos den beviste og designglade forbruger. Uanset om du er 25 eller 70. Lækkert design med klassisk italiensk skønhed kombineret med innovative læsninger og kreative deltaljer.

Læs mere

Rotaliana logo Elministeren
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

LED

Max. wattage

58W

Farve

, , , , ,

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

85

Lumen

4850

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter