Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Rotaliana Dina pendel

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Rotaliana
  • Rotaliana Dina pendel Elministeren
  • Rotaliana Dina pendel hvid Elministeren
1.900,00 kr
1.900,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Rotaliana Dina pendel har formen som en almindelig pendel, men lad Dig ikke snyde.
Lampeskærmen “skjuler” en LED lyskilde, som når lampen tændes, vil få lampeskærmen til at fremstå uden som der, på magisk vis ikke er nogen lyskilde i lampen.

Ø 20cm skærm
H 15cm skærm
Ø 7,8cm loftroset

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

LED

Max. wattage

7W

Farve

, , , ,

Farvetemperatur

Farvegengivelse

85

Lumen

460

IP

20

Om producenten
Rotaliana logo Elministeren
Rotaliana blev grundlagt i 1989 i Italien og er i dag et anerkendt og internationalt belysnings-brand. Med afsæt i nytænkende, grænseoverskridende og innovative designere er der skabt en lang række lamper, hvor der konsekvent tænkes i nye former og brug af materialer. Dette uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

New way of lighting things".

Under det sigende mottoet "New way of lighting things" er det lykkedes Rotaliana at skabe nye og trendsættende lampedesign, som er populære i mange skandinaviske hjem. De er blandt andet kendte for deres klassiske Dina-lampe, som udfordrer det klassiske valg af lampe-farve og giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Italiensk skønhed med kreativt twist".

Virksomhedes mange kreative og nyskabende lamper har vundet stort indpas hos den beviste og designglade forbruger. Uanset om du er 25 eller 70. Lækkert design med klassisk italiensk skønhed kombineret med innovative læsninger og kreative deltaljer.

Læs mere