Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Roger Pradier Ibuk Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Roger Pradier
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Outdoor
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Sort
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Sandsten
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Blå
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Rød
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Grøn
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Silkegrå
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Hvid
  • Roger Pradier Ibuk Væglampe Rødvin
5.354,00 kr
5.354,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Roger Pradier Ibuk Væglampe vil kaste et smukt lys i uderummet ved montering på vægfacader.

Ibuk er designet i et moderne look og har energieffektiv LED-teknologi. De tre integrerede lyskilder er afskærmet af en frontal diffuser i hvid polycarbonat og yderligere omsluttet af to transparente diffuser, der udsender lyset med flotte lysmønstre både opad og nedad.

Roger Pradier Ibuk væglampe er fremstillet i aluminium efter IP65 klassifikation, der gør lampen vejrbestandig.

Luftventilationen sker gennem hydrophobic membran, som sikrer at fugten fjernes fra lampen. Patenteret ”Easycap” vandtæt tilslutningssystem giver mulighed for direkte kobling af ledning bagpå lampen.

Vælg mellem flere forskellige flotte finishfarver.

Designet af Stephane Joyeux

Produktspecifikationer
Spænding

Energiklasse

Klasse II

Max. wattage

17W

Fatning

LED MODUL

Lyskilde

Indbygget 3×4,5W LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Aluminium/ Polycarbonat

Størrelse (BxHxD)

99x377x110mm

Lampefarve

Sandsten, Rødvin, Hvid, Silkegrå, Grøn, Rød, Blå, Sort

IK

IP

IP65

Om producenten
Etableret for mere end 100 år siden har det franske ROGER PRADIER® designet og fremstillet udendørsbelysning af den højeste kvalitet. Mere end 400 lampemodeller i klassisk og moderne design tilbydes for at belyse villaer, hoteller, restauranter, butikker, offentlige og kulturelle-historiske rum. 60 unikke lampekollektioner præsenteres af en bred farvevifte og sikres med 25-års garanti mod aluminiumskorrosion. Den store del af ROGER PRADIER® - succes er bygget på deres kerneværdier, der omfatter såkaldte triade af ekspertise. Fuldkommenhed i unik designæstetik opnås ved at forene traditioner og modernitet; funktionalitet opnås ved at anvende innovativ forskning i kombinationen med ekspertviden i alle fremstillingsprocesser; troværdig langtidsgaranti opnås ved at overholde strenge kvalitetsstandarder.   Denne triade er kun muligt, når den er baseret på en tredobbelt forventning: uovertruffen KNOWHOW, fremstilling af høj kvalitet og passioneret kreativitet. Lys er en uendelig inspirationskilde ROGER PRADIER® leger med lys, hvilket betyder at de åbner en spillebane på verdensplan. At lege med lys er at forstå skygge, kontrast, diffusion og derfor skabe mulighed for unik æstetik. Ved at observere dets virkninger på naturlige eller bymæssige elementer hjælper lyset med at kontrollere volumen og proportioner bedre. ROGER PRADIER® belyser og ledsager livet. Alle produkter er skabt for at fremvise livet: for at udvikle sig under alle omstændigheder, for at samle eller tage afstand, formindske eller forstørre. For at gøre dette skal man være opmærksom, nysgerrig, visionær, interesseret for at fortrylle rummet.