Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Philips PL-Q 2P 28W

Til forrige side
Type: Kompakt-lysrørProducent: Philips
  • Philips-PL_Q-kompaktlysroer
0,00 kr
0,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Info

Philips PL-Q 2P 28W er et firkantet kompakt lysrør, der som regel bruges i armaturer til dekorativ belysning. Kompakt lysrøret er også kendt under butterflyrør på grund af sin udformning. Kompakt lysrøret giver dig energibesparelser og indretningsfrihed, idet den lave indbyggede højde og ensartede belysning gør det muligt at montere lysstofrøret på flade loft- eller vægarmaturer.

Tobenet sokkel og armaturhus med den særlige glimtænder og kondensator Ideel til applikationer som gange, toiletter, trapper og receptioner Må kun anvendes med elektromagnetisk forkobling.

H: 33mm

B:200mm

L: 203mm

 

Brand

Philips

Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV’et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

28W

Fatning

2P GR8

Farvetemperatur

2700K, 3000K

Farvegengivelse

82

Lumen

2050

Levetid lysrør

8000 timer

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter