Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Philips Master LED Krone DimTone 6W E14

Til forrige side
Type: LED-lyskilder E14Producent: Philips
  • Philips Master LED Krone DimTone 6W E14
62,50 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Philips Master LED Krone DimTone 6W E14 kan dæmpes mellem 2700 og 2200 Kelvin, så man har mulighed for at lave en hyggelig stemning hen over aftenen.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6W

Fatning

E14

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

470

Levetid LED

25000 timer

Om producenten
Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV'et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Læs mere