Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Sky Solo LED pendel

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Pablo
Nyhed
  • Pablo Sky Solo pendant
3.492,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Designet Af Pablo Studio i 2020

Belønnet af DesignPris i NY 2020 & Metropolis Likes Award

Sky kollektion fra Pablo er et modulært belysningssystem, der præsenteres i tre serielle variationer med flere skærmløsninger. Alle de fine variationer i stilfuldt og minimalistisk design giver forskellige funktionelle og dekorative effekter.

Her hos Elministeren.dk introduceres Sky kollektion med Sky Solo, Sky Dome og Sky Sound lamper.

Sky Solo  er både en spændende pendel-lampe og Sky kollektionens grundlæggende element. Lampens minimalistiske design i aluminium fremhæver en kraftig tosidet LED lyskilde med effektivt dæmpbart lys, der kan levere samlet down/up op til 1250 lumen varmt lys i alle retninger.

Pablo Sky Solo LED pendel kan hænges enkeltvis, i serie eller samles i flere superflotte lysekronegrupperinger.  Sky Solo lysets element kan også kombineres med en bred vifte af Premiums skærme i metal, træ og akustisk filt for at give ekstraordinære funktionelle og dekorative løsninger til både boliger, arbejdspladser og offentlige interiører.

Pablo Sky Solo  LED pendel har en diameter på 16.5 cm.

Lysets farvetemperatur er 2700K – 2200K med DTW lysdæmpning og CRI værdi 90.

 

 

 

 

 

 

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

Farve

Lumen

1250 lm

Lumen/Watt

70lm/W

Max. wattage

18W

Levetid LED

50000 timer

Størrelse

Ø16,5/H: 44,4cm

Ledningslængde

305cm

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.