Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Pixo Plus Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
2.650,00 kr
2.650,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Selvom det udgør en følelsesmæssig, humanistisk form, er Pixo i sin konceptuelle kerne et ultraeffektivt opgaver. Funktionalitet og nødvendighed driver dens design. Det får mest ud af sin ramme og sin plads gennem alle funktioner: Pixos drejelige lette skygge og meget manøvrerbare arm giver det maksimal brug inden for et minimalt fodaftryk. Dets kompakte, energibesparende LED-lys er trinløst justerbar, så brugeren kan fokusere varmt, blændingsfrit lys, hvor det er nødvendigt. For ekstra bekvemmelighed har den elegante formfaktor dæmpning i fuld rækkevidde via den letanvendelige optiske switch. Basen integrerer en USB-port til opladning af mobile enheder. Endnu mere frigøres de øverste og nederste stykker fra hinanden for at reducere emballagematerialer og forsendelsesomkostninger. Pixo er 97% genanvendelig.

Produktspecifikationer
Farve

, , , ,

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.