Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Clamp Mini Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
Nyhed
  • 140-Clamp_Mini_Walnut2.jpg
  • 150-Clamp_Mini_Walnut_Detail.jpg
  • 130-ClampFS_Oak2.jpg
  • 125-ClampFS_Oak1.jpg
3.250,00 kr
3.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Uvurderet skønhed og et kompromisløst anvendelsesniveau er nøglen til Pablo-designfilosofien, ”siger designer Dana Cannam om sin inspiration til Clamp. ”Muligheden for at udvide denne følsomhed over for et materiale, der er så vigtigt som træ, var en naturlig overgang.” Clamp fortsætter Pablo’s tradition for at tilbyde enkle, effektive stykker ved at kombinere to grundlæggende elementer – træ og lys – i en tilsyneladende modsætningsfuld sammenkobling af det naturlige og det teknologiske. Mens varm, nordamerikansk hårdttræ komponerer sin ramme, omfatter den mest bæredygtige, energieffektive LED-teknologi dens lyskilde. Clamp, fritstående, gulv- og minimodeller er designet til alsidighed og bærbarhed og inkluderer alle et minimalt antal dele, der muliggør uendelig justering af det varme, diffuse lys.

Brand

Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Produktspecifikationer
Farve

,

ledning

sort ledning, rød ledning

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter