Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Brazo Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
5.071,00 kr
5.071,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Brazo er en blanding af banebrydende LED-teknologi med en unik taktil og kalibreret lysstyringsoplevelse. Det er en intelligent, præcis og let justerbar opgavelampe. En bruger kan indstille den til enhver strålespredning, lysstyrke og retning ved at kontrollere lysstyrken og fokus. Aluminiumsskærmen på lampens arm muliggør meget af denne justerbarhed, hvilket gør det muligt for brugeren at flytte den rundt omkring lyskilden for at lede bjælken i enhver retning. Selvom den er velegnet til ethvert miljø, gør alsidigheden og 360 ° justerbarheden, der tilbydes i sin minimale ramme, Brazo ideel til brug i arbejdsmiljøer. Brazo transformerer fra bord til gulvmodel med en simpel forlængelsesarm og skibes fladpakket til? Let transport.

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.