Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Bola Sphere bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
Nyhed
  • Pablo Bola Sphere bordlampe
2.840,00 kr
2.840,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Bola Sphere Bordlampe

Designet af Pablo Studio

Pablo Bola Sphere Bordlampe er en serie, der forener en elegant blæst opalglaskugle med en spejlet diskreflektor i poleret rustfrit stål for at give illusionen om en flyvende kugle i rummet. Med den nye bordversion bringer denne magiske kombination til en bordoverflade og skaber et smukt og behageligt lys. Bordlampen herunder er med lysdæmpning funktion.

Pablo Bola Sphere bordlampe fås i 3 forskellige kugle-størrelser: 20cm, 25cm og 30cm. Lampens reflektor, der er lavet af stålbase fås i 3 tilsvarende diametre: 24cm, 30cm og 35cm i 4 udsøgte finish: metal krom, messing og rosaguld. Hver finish giver en særlig personlighed til enhver bolig-, kontor- eller hospitality sektor.

Materiale:

Kugleskærm: Opal glas

Disc reflektor: Krom, messing, rosaguld , metal

Mål:

Diameter: Ø 20cm, Ø 25cm, Ø30cm

Disc reflektor :Ø 24cm, Ø30cm, Ø35cm

 

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

IP

20

Lumen

800

Lumen/Watt

84

Størrelse

Ø20cm, Ø25cm, Ø30cm

Skærm

Opal glas

Max. wattage

9,5W

Farve

, , ,

Ledningslængde

1,8m

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.