Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Bola Halo Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Pablo
Nyhed
3.725,00 kr
3.725,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Med inspiration fra vedhængsmykker er Bola Halo et unikt udtryksfuld pendellys med en forkromet ring, der balancerer delikat over den elegante opale glasskygge, mens de giver omgivelserne mulighed for at skinne igennem. Fås i 3 forskellige størrelser og 3 udsøgt poleret rustfrit stål ringfiniser af krom, messing og roseguld.

Bola Halos ring kan flyttes til orientering i enhver ønsket retning. Afhængig af størrelse giver Bola Halo op til 1550 lumen varmt LED-lys i omgivelserne og er fuldt dæmpbart, hvilket giver uovertruffen belysning. Bola kan suspenderes uafhængigt eller som slående lysekronegrupper for at sætte stemningen i både bolig-, kontrakt- og gæstfrihedsindstillinger.

Vi har oprettet Bola Halo ved at parre vores signatur Bola vedhæng med en delikat afbalanceret forkromet ringhånd lavet i rustfrit stål. Bola Halos ringe kommer til live i krydsende grupperinger, der påkalder en følelse af leg og bevægelse, som helt sikkert er omdrejningspunktet i ethvert rum.

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Størrelse

22cm, Ø12cm, Ø18cm

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.