Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Snowball Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
Nyhed

Inspiration

1.590,00 kr
1.590,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Snowball er et moderne tag på den klassiske Bauhaus-lampe, der afslører, hvordan de futuristiske og kubistiske stilarter fra mellemkrigstiden fortsætter med at fremstå moderne i dag. Lampens metalstamme er forankret til en strømlinet base bestående af rektangulære former, stiger opad for at holde en lampeskærm lavet af frostet glas øverst. Lampeskærmen hviler i en skiveformet sokkel og afbalancerer de strenge vinkler på basen med en perfekt, rund klode, der udsender blødt lys.

Fremstillet i to versioner, Snowball er tilgængelig som en bordlampe og gulv lampe. Lampens strømlinede, minimalistiske design komplementerer en bred vifte af interiører, med dens stærke geometriske former tilføjer et markant maskulint element. Et par Snowball-bordlamper kan skabe en følelse af balance eller forene en del af interiøret, når de ‘bog ender’ rummet mellem dem. Gulvlampen tilføjer elegance og en følelse af skala, mens den giver en praktisk lyskilde. Snowballs slanke design er tidløs og sofistikeret og ser sandsynligvis ud til at appellere i flere årtier fremover.

Bord- og gulvlampeserie

Skyggemateriale: mundblæst glas

Skygge farve: Hvidt opalt glas

Kropsmateriale: Stål og aluminium eller messing

Kropsfarve: stål, hvid, sort eller børstet messing

Wire (med lysdæmperkontakt): Gennemsigtig (stål og hvid version), sort (sort og messing versioner), 170 cm

Pære: G9 Halogen. Maks. 40 W

220V – 240V ~ 50 / 60Hz

Nettovægt: 0,9 kg

CE

Produktspecifikationer
Farve

, , ,

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.