Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Snowball Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
  • Nortern Snowball gulvlampe

Inspiration

1.475,00 kr
1.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Trond Svendgård i 2005

Northern Snowball gulvlampe er en moderne tilgang til  den klassiske Bauhaus-lampe, der  fremhæver de futuristiske og kubistiske stilarter fra mellemkrigstiden til  i moderne interiører.

Lampens metalstamme er forankret til en  base, som består af rektangulære former og stiger opad for at holde en lampeskærm, der er lavet af mundblæst frostet glas .

Lampeskærmen hviler i en skiveformet sokkel og afbalancerer de strenge vinkler på basen med en perfekt, rund klode, der udsender et blødt lys.

Northern Snowball er tilgængelig som en bordlampe og gulv lampe. Lampens minimalistiske design komplementerer  de fleste  moderne indretninger med dens stærke geometriske former og  tilføjer elegance og charme.

Northern Snowball gulvlampe fås i 4 variationer – hvid, sort , stål og messing kropsfinish.

Se også Snowball bordlampe

Produktspecifikationer
Farve

, , ,

Størrelse

B:15cm/H:117cm

Skærm

Opal mundblæst glas

Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

G9

IP

IP20

Vægt

1,6kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.