Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Snowball bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Northern
  • Northern Snowball bordlampe hvid Elministeren
  • Northern Snowball bordlampe messing Elministeren
  • Northern Snowball bordlampe sort Elministeren
  • Northern Snowball bordlampe stål Elministeren

Inspiration

1.290,00 kr
1.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Snowball bordlampe er et moderne tag på den klassiske Bauhaus-lampe, der afslører, hvordan de futuristiske og kubistiske stilarter fra mellemkrigstiden fortsætter med at fremstå moderne i dag. Lampens metalstamme er forankret til en strømlinet base bestående af rektangulære former, stiger opad for at holde en lampeskærm lavet af frostet glas øverst. Lampeskærmen hviler i en skiveformet sokkel og afbalancerer de strenge vinkler på basen med en perfekt, rund klode, der udsender blødt lys.

Fremstillet i to versioner, Snowball er tilgængelig som en bordlampe og gulvlampe. Lampens strømlinede, minimalistiske design komplementerer en bred vifte af interiører, med dens stærke geometriske former tilføjer et markant maskulint element. Et par Snowball bordlamper kan skabe en følelse af balance eller forene en del af interiøret, når de ‘bog-ender’ rummet mellem dem. Northern Snowball bordlampe slanke design er tidløs og sofistikeret og ser sandsynligvis ud til at appellere i flere årtier fremover.

Ledning med lysdæmperkontakt: Gennemsigtig (stål og hvid version), sort (sort og messing versioner), 170 cm

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

40W

Farve

, , ,

IP

20

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.