Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Reveal Pendel

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Northern
  • Northern Reveal grey

Inspiration

3.690,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af Silje Nesdal i 2019

Northern Reveal pendel  er et pendelglas, der tiltrækker med den meget enkle og sfæriske form  og giver både en dekorativ effekt og et utroligt smukt lys, når lampen tændes.

Reveal  pendel forener traditionel glasblæsningskunst med moderne design.  Den mundblæste glaskugle med indbygget LED lyskilde skaber en fantastisk kombination af elegance og blødhed.

Lyset er 3000K, 900lm med et forbrug på 10W.

Glasskærmen har en røget grå farve, som er lige så flot slukket som tændt.

Reveal pendel kan ophænges alene  eller grupperes med flere andre i forskellige højder for at skabe  en  smuk lyskomposition.

Northern Reveal pendel er utvivlsomt  en smuk lampe, der passer til de fleste interiørstilarter og værelser.

Leveres med en ledning på 370cm.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

10W

Farvetemperatur

Lumen

900lm

Dæmpning

Materiale

Mundblæst glas

Størrelse

Ø35cm

Farve

Grå

Vægt

3,5kg

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.