Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Over Me lampe

Til forrige side
Type: LoftlamperProducent: Northern
  • Northern Over Me

Inspiration

1.999,00 kr
1.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af  Morten & Jonas i 2017

 Northern Over Me lampe er en lav loft plafond  i et smukt design , der består  af en glat metalramme og et indre lag af lysende glas.

Lampen skaber en smuk effekt, udstråler diffust lys ud i rummet  og giver derfor en pæn dekorativ belysning. Denne stilfulde loftlampe i  minimalistiske look tiltrækker med elegancen og fleksibiliteten i brugsområderne.

Northern Over Me lampe kan blive  installeret på en væg og velegnet til næsten ethvert rum samt er certificeret til brug i våde områder.

Vælg mellem to størrelser small eller large.

Northern Over Me30 Small har Ø30cm/H:14cm og  med 2 lyskilder.

Northern Over Me40  Large har Ø40cm/H:14cm og med 3 lyskilder.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 13W.

Fås i farverne hvid, blå eller grå.

 

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Materiale

Stål/glas

Størrelse

Large, Small

Spænding

Max. wattage

13W

Fatning

E27

IP

IP44

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.