Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Moo Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern
tilbud
  • Northern Moo Væglampe

Inspiration

9.999,00 kr
11.500,00 kr Spar 13% eller 1.501,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Northern Moo Væglampe

Designet af Trond Svendgård & Ove Rogne i 2008

MOO væglampe er en fuldskala vægmonteret norsk elghovedlampe, der giver et tiltrækkende blikfang i rummet. Den kreative figurlampe er lavet af polyresin og glasfiber, hvilke giver en jævn og gennemsigtig lysspredning. Lyskilderne er placeret i selve hovedet og gevirerne til sammen tilføjer de bløde og gennemskinnelige lyseffekter, der gør denne dekorative art-objekt end og mere skønhed og æstetik.

Northern Moo Væglampe er velegnet til at blive placeret både indendørs og udendørs.

Brug din fantasi for at finde den bedste placering i jeres bolig eller denne flotte figurlampe kan også bruges, f.eks. på restauranter, cafeer, butikker, hoteller og andre offentlige steder.

Væglampens størrelse er H:75cm/B:75cm/ D: 57cm

Lyset er kombineret af hoveddel: 2 x E27 energibesparende lyskilde med et forbrug på maks. 20 W og
gevirdel: 2 x E14 energibesparende lyskilde med et forbrug på maks. 7 W.

Leveres med 1,9m hvid ledning.

 

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

Vægt

11,5kg

IP

IP44

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.