Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Moo Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern
  • Northern Moo Væglampe

Inspiration

11.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Moo er et fuldskala vægmonteret norsk elghovedlys. Moo kan bruges til både indendørs og udendørs udsmykning. Det figurativt formede lampelegeme er lavet af polypharpiksmateriale, der giver en jævn og gennemsigtig lys-strøm. Pærerne anbragt inden i hornene tilføjer ekstra elementer af blødt, mousserende og gennemskinnelig lys-effekt til lampen.

Inspirationen bag Moo-lampen fandtes i det nordlige Norge – i det betagende landskab i Hamarøy, hvor begge designere har sommerhuse. Her ses elgen ofte passerer tæt på husene og endda på græsplænerne. Designerne håber, at Moo vil fremstå som en postmoderne kitsch-trofæ, og får seeren til at smile lykkeligt, når de genkender denne ”Konge af den norske skov”.

Væglampe
Skyggemateriale: Polyresin og glasfiber
Skyggefarve: Hvid
Basis-materiale: Stål

Tråd: Hvid, 190 cm
Pærer hoveddel: 2 x E27 energibesparende pære. Maks. 20 W
pærer horn: 2 x E14 energibesparende pære. Maks. 7 W

220V – 240V ~ 50Hz
Nettovægt: 11,4 kg
Indendørs og udendørs (IP 44)
CE

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.